Mindfulness Training Soest

 

Tweedaagse Mindful Awareness

 

 

Naast Mindfulness Trainingen is het mogelijk een tweedaagse ATB training te volgen.
Awareness Through the Body (ATB) wordt ook wel Mindful Awareness Class genoemd. Het heeft raakvlakken met Mindfulness én er is meer Movement! ATB biedt een uniek pakket sensorische, verstillende en dynamische oefeningen om het innerlijk waarnemingsvermogen te vergroten

Aandacht - Ontspanning - Zelfkennis
Dat zijn de drie pijlers waar we onszelf twee dagen lang in onderdompelen!
De oefeningen en activiteiten om dat te ervaren zijn creatief en vaak erg leuk om te doen. Geleidelijk aan vergroot je vermogen tot concentratie, focus, ontspanning en ontstaat er een gevoel van 'well-being'. Bewustwording is de rode draad die door alle ATB oefeningen heen loopt!

Dynamisch en verstillend
In zowel verstillende als dynamische oefeningen onderzoek je de relatie tussen lichaam, geest en emoties. Voortdurend zijn er signalen uit je eigen innerlijke wereld en de wereld om je heen. Door precies te luisteren naar die signalen, kan je ze beter hanteren en integreren tot een harmonieus geheel.

Professional?
Werk je met volwassenen of kinderen

Deze tweedaagse is inspirerend voor mensen die met mensen werken!
Het programma biedt een schat aan informatie. Hoe kan je (zowel kinderen als volwassenen) handvatten bieden waardoor ze beter in het leven komen te staan.

Voor meer informatie zie de website van Awareness Through the Body (ATB 1)

mindfulness soest berg

maart 2020
7-8

Locatie: Baarn of Soest
Opgave: awarenessinfo@gmail.com
Kosten: € 225,--

 

Aanmelden ATB Mindfulness & Movement